Skip to content
4

Verhuur kamer & gedeelde keuken/badkamer voor bepaalde tijd

TREK JE DE SITUATIE ECHT NIET MEER, EN MOET JE ER EVEN TUSSENUIT?

Heb je het idee dat je geen kant op kunt, in de situatie waarin je nu zit? (ruzie, scheiding, verwijdering?) dan hebben wij misschien wel de oplossing voor jou.

Op Hoeve Buitengewoon Bewust hebben we 1 of 2 kamers beschikbaar voor hen die er echt even uit moeten. Voor een week, enkele weken of zelfs langer.

Voor als je een time out nodig hebt, voor als je even afstand wil nemen van je huidige leven of misschien wel omdat je een beslissing hebt te nemen en begrijpt dat dit veel beter gaat als je uit de situatie bent.

Ben je op zoek naar een plek waar je tot jezelf kunt komen, waar het rustig is, maar waar je niet helemaal aan je lot wordt overgelaten? Dan zijn wij er voor jou. Er is -indien gewenst- aandacht, er is rust, stilte en begrip.

Voel je vrij contact op te nemen voor een kennismakingsgesprek om te kijken of wij het antwoord zijn. Via telefoon (06-15194671) of via contact@buitengewoonbewust.nl.

Voel je welkom.

&

Günther de Jong, grondlegger en trainer van Touch of Matrix biedt behandeltrajecten aan:

  • 24 uurs traject; meer info klik hier
  • Traject van 3 behandelingen; meer info klik hier
  • 5 dagen 1 op 1 aandacht, behandelingen, persoonlijke ontwikkeling, all inclusive op onze Hoeve. Je leeft met ons en krijgt het beste van ons alle 3. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.