Skip to content
3

Soms heb je als onderneming, als directie of team een fijne plek nodig om samen te komen met opdrachtgevers, klanten en/of personeelsleden. Voor een training, om te brainstormen of misschien wel een nieuw product te lanceren. 

Hoe fijn zou het zijn om dit tot stand te laten komen op een mooie, ruime, landelijk gelegen locatie waar natuur, rust en introspectie hand in hand gaan. Een plek om te ZIJN, om te raken, geraakt of geïnspireerd te worden; een plek waar je als vanzelf in verbinding komt met je creatieve brein zodat er nieuwe dingen geboren kunnen worden.

Vergaderen, brainstormen of een in-company training geven buiten de deur is fris en uitnodigend. Deelnemers worden, door de sfeer en de energie, sneller uitgedaagd om buiten hun kaders te denken. 

Weg van de alledaagse afleiding kun je je gemakkelijk laten inspireren door de rust en ruimte van onze locatie. Door het eens anders te doen wordt de weg vrijgemaakt voor andere resultaten.

Hoeve Buitengewoon Bewust: 

  • Bezit een prachtige sfeervolle opleidingsruimte (ruim 200m2 en 6 meter hoog) die per dag(deel) te huren is; deze ruimte is sfeervol ingericht en multifunctioneel te gebruiken. Ook vind je hier de loungehoek evenals een grote werk/overleg tafel.
  • Verzorgt indien gewenst de catering. Het is ook mogelijk alles in eigen beheer te doen en hierbij gebruik te maken van onze keuken.
  • Is een plek waar geen vlees, vis of alcohol genuttigd wordt; maar als u die miljoenenorder bij ons binnen sleept, willen we dit graag met champagne vieren ;-).
  • Heeft ook mogelijkheden voor overnachting; we hebben 12 luxe bedden en 3 dito badkamers, een grote woonkeuken waarin je zelf koffie/thee zet en je vegetarische maaltijden bereidt (of niet).

Wil je er individueel, of je nu ondernemer, directielid, praktijkeigenaar of bv. mantelzorger bent, een paar dagen uit – dan hebben we het geweldige programma REFOCUS. Om weer even in alle rust en ruimte te kunnen focussen op dat wat nu ECHT belangrijk is in jouw leven. 

We hopen dat we je hebben mogen inspireren en van dienst kunnen zijn. Vraag en aanbod op elkaar afstemmen, daar houden wij van. Uiteraard bent je te allen tijde welkom om een kijkje te komen nemen; bel ons even voor een afspraak (06-15194671) of mail naar contact@buitengewoonbewust.nl.

Bekijk hier een video voor een rondleiding door de Hoeve.

Wil je foto’s bekijken, klik dan hier voor de fotocollectie.

Richtprijzen: 

Richtprijs voor 3 dagen en 3 overnachtingen voor 12 personen: € 1.995; dit is inclusief gebruik van de opleidingsruimte en de grote keuken, exclusief maaltijden

Richtprijs voor 2 dagen en 2 overnachtingen voor 10 personen: € 1.395; dit is inclusief gebruik van de opleidingsruimte en de grote keuken, exclusief maaltijden.

Buitengewoon Bewust vindt het fijn maatwerk te leveren aan jou, de bewuste ondernemer die zich vast en zeker al snel thuis gaat voelen bij ons.

Neem daarom contact op om te kijken hoe we de perfecte match kunnen zijn. Voel je welkom.